"Вітрила Мрій" провели міжнародний фестиваль для дітей

17 Июня 2023 Published in Церковь и общество
Read 1833 times

Колись я прийняла рішення жити не тільки для себе, а й для інших, відкривши разом з чоловіком та однодумцями громадську організацію БФ "Вітрила мрій'. Вирішили допомогати слабкішим незахищеним діткам та молоді, створюючи для них атмосферу прийняття, радості та успіху через творчі музичні проекти, фестивалі!

Зараз діти дякують нам вже вкінці свята, приїхавши ввечері в рідне село! Неочікувано, але приємно! Розумієш, що зробили добру справу! Дітям зараз конче необхідно отримувати більше позитиву під час випробовувань.

Щиро дякуємо пану Ігор Найда ,який подбав про автобус та привезли діток Гостомельщини разом з Ольга Ходацька .Всі разом змогли відпочити дивлячись цікаві виступи артистів різних жанрів та порадіти життю на міжнародному фестивалі " На крилах мрій" ,  згадати дитинство та отримали багато позитивних емоцій, що є так необхідно в наш час, а головне подарувати радість діткам!

Це свято ми зробили всі разом - тому велика подяка та низький уклін усім спонсорам та людям доброї волі, які допомагали фестивалю відбутися! Дякуємо щиро, молимось, віримо і творимо краще майбутнє України вже зараз! Розділяю цю подяку з усіма вами!

Людмила Бакало

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.