19 травня відбудеться всеукраїнська маніфестація "Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму"

18 Мая 2012 Published in Церковь и общество
Read 3403 times

Шановні пане журналісти!

Запрошуємо вас прийняти участь у  Всеукраїнській  маніфестації «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму», яка пройде в 16 областях України.

Маніфестація у м.Чигирин  пройде 19  травня 2012 року біля магазину "Дитячий світ"  (на розі вул. Б. Хмельницького та Грушевського) .

В Україні активно впроваджується нова антисімейна соціальна технологія - створюється «гендерне» законодавство, мета якого посягнути на традиційні моральні та сімейні цінності. На хвилі криків про «захист прав жінок» група лобістів готується протягнути через парламент ряд гендерних законів. Феміністки сіють ворожнечу і відчуження між жінками і чоловіками, руйнують сім'ю, і лише після їх тривалої підготовки геї можуть зіграти свою партію, яка по своїй суті підриває фундамент морального здоров’я дітей, авторитет батьків та нищить інститут традиційної сім’ї. З юридичної точки зору дії органу державної влади - Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, який почав в Україну, в рамках Програми рівних можливостей та прав жінок в Україну, гендерні перетворення, - є  протиправними, посягають на основи конституційного ладу країни, і як такі повинні припинятися гарантом дотримання Конституції - Президентом країни. Згідно зі ст. 11 Конституції України обов'язком держави є сприяння консолідації та розвиткові української нації, її історичної свідомості, традицій і культури. Подальше здійснення гендерних перетворень без відкритої публічної дискусії, без оцінки їх складових на предмет відповідності чинній Конституції України, можуть привести до необоротних соціальних наслідків.

Учасники мирної маніфестації об’єднаються, щоб сказати:
-    Гендерній політиці – НІ! (Ціль цієї політики -  знищення в суспільстві природного інституту сім’ї, просування і легалізація гомосексуальних збочень).
-    Ювенальній юстиції – НІ! (Введення ювенальної юстиції  спрямоване на підрив традиційних сімейних цінностей і становить загрозу національним інтересам України)
-    Збоченню –  НІ!

Збережемо традиційні сімейні цінності в Україні!

Дата проведення:  19  травня  2012 р. з 11:00 по 12:00

Час і місце проведення:
11:00 - магазин "Дитячий світ"  (на розі вул. Б. Хмельницького та вул. Грушевського)

Прес-конференція: 12:10 біля магазину "Дитячий світ"  (на розі вул. Б. Хмельницького та Грушевського)

Прес-аташе:  (097) 327-34-41 – Тарас Глазунов

Організатори: ХЦПЄ "Резиденція Божа", ЧРЖГО «Перлина»

Контактний телефон:  097-327-34-41; 093-422-30-82, ім’я Тарас Глазунов

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.