Головний хірург США: як віра в Бога допомагає працювати в умовах пандемії

10 Апреля 2020 Published in Дайджест
Read 1239 times

Головний хірург США, голова державної служби громадського здоров’я доктор Джеремі Адамс розповів, як його віра в Бога допомагає йому працювати в умовах росту смертності в країні від вірусу COVID-19.

«Я не думаю, що те, що відбувається в цей час — це випадковість, — сказав Адамс про духовну сторону проблеми. — Протягом цього тижня ми згадуємо найголовнішу жертву, яка була зроблена ради нас. Бог послав Свого Єдиного Сина померти за нас, що на початку було сумно, але потім, в кінці, ми читаємо про порятунок».

Кажучи про ізоляцію, він зауважив: «Сім’ям, я порадив би молитися один за одного. Я б порадив звернути увагу на ближніх. Ізоляція не має привести до соціального розколу».

На запитання про ймовірність другої хвилі захворювання Джеремі Адамс відповів: «Китай попередив про відродження вірусу. США вже розробляє план на випадок другої хвилі вірусу. Ми працюємо цілодобово, намагаючись стримати пандемію, і готуємось до можливої ​​другої хвилі захворювання. Існує тестування на антитіла, яке відображає результат на основі того, чи був пацієнт хворий до цього моменту? Це важливо, тому що дозволяє медичним працівникам після закінчення хвороби повернутися на своє робоче місце. Адже, ті, хто вже перехворіли коронавірусом, з 99% ймовірністю не захворіють на нього знову».

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.